Szandálok

A Salus supinált szandálok különböző fazonokat találsz kínálatunkban!: Keskeny lábra a Flexi 911-es, szélesebb lábra a Flexi F50-es típust ajánljuk!

A Salus supinált szandálok tartósak, formatartóak, fő jellemzőjük, hogy jól tartják a gyerekek bokáját!

Rendezés:

A supinált gyerekszandál beszerzés lábbarát beruházás

A supinált gyerekszandál megvásárlása mellett több érv is szól. Az egyik legnyomósabb indok, hogy a supinált gyerekszandál nem egyszerűen kényelmes viselet, nem pusztán jól néz ki, hanem konkrétan hozzájárulhat a vázrendszer egészének optimális fejlődéséhez. Hogyan? Úgy, hogy több tekintetben is specifikus kialakítással rendelkezik. Egyrészt a megemelt bokarész gondoskodik arról, hogy a bokák megfelelő kitámasztást kapjanak. Ez eleinte különösen hangsúlyos, mert az ide-oda nyeklő-nyakló boka balesetveszélyes. Idővel, ahogy a szalagok megerősödnek, már nyilván nem annyira prioritás külön odafigyelni a bokák stabilizálására, de például akad, aki egész életében ilyen fazonban érzi jól magát, mert mondjuk a szalagok nyúltabbak maradtak az évek során.

Másrészt a speciális kivitel gondoskodik a boltozat optimális fejlődéséről, ami újfent óriási jelentőséggel bír, főképp hosszútávon. Összegezve ez a típusú szandál azért tér el a többitől, azért emelkedik ki a tömegből és azért ajánlható minden konkurensnél jobban, mert hozzájárul a lábak egészséges fejlődéséhez, és ezen keresztül a komplett vázrendszert támogatja, nem is akármilyen eredményesen. A megfelelő járás kiveheti a szelet a gerincferdülés vitorlájából, hogy csak egyetlen példát említsünk a pozitív következmények közül. Mindennek tetejében a nyári hőségben megéri olyan lábbelire voksolni, amiben a kellő szellőzés garantált a minél jobb komfortérzet biztosításának érdekében, ehhez persze a csúszásmentesség is elengedhetetlen, ami a supinált gyerekszandál kínálat tagjainál alapjáraton adott, akárcsak a szépség.