Ponte20 gyerekcipők

Ezen a gyűjtőoldalon Ponte20 supinált gyerekcipőket találsz. Jellemzőjük a supinált kialakítású sarokrész az egészséges gyereklábakért, a „bedőlő boka” korrigálására; a modern forma, vidám színvilág, játékos dizájn. Más szavakkal: ezek azegészséges gyerekcipők iszonyú jól néznek ki! Tehát ha supinált gyerekcipőt keresel, a Ponte20 cipők mellett nem mehetsz el észrevétlenül! Divatos, egyedülálló edzőcipő fazonjaik kitűnőek az ovis játszáshoz!

Rendezés:

Ponte20 szandál a szupinált kialakítás minden előnyével

A Ponte20 szandál a szupináló lábbelik népszerű márkája. A kifejezés latin eredetű és a jelentése a láb belső szélének megemelése. Miért van erre szükség? A kisgyermekek talpa rendszerint egyenes, bokájuk pedig befelé dől. Az egészséges, homorú lábboltozat a fejlődés során alakul ki. Ezt a folyamatot segítheted elő a szupinált lábbeli alkalmazásával. A speciálisan kifelé döntött sarok és a magas kéreg egyszerre teszik lehetővé, hogy az apró lábak a megfelelő irányba fejlődjenek. A piacon jelen van néhány ismert márka, közöttük pedig ár-érték arányban is nagy népszerűségnek örvend az említett típus.

Mezítláb vagy Ponte20 szandálban?

Sok szülő úgy véli, hogy a mezítlábas játék a fűben, a homokban hozzájárul a gyerkőc fejlődéséhez és persze a világ ilyen irányú felfedezéséhez. Számos olyan helyzet adódik azonban, amikor nélkülözhetetlen a lábbeli viselése. A Ponte20 szandál kültéren és beltéri viselés során is ideális választásnak bizonyul. Az ízléses megjelenéssel bíró lábbelik között mindenki megtalálhatja a gyermek nemének és korosztályának megfelelőt. A szupinált lábbelik iránt töretlen érdeklődés mutatkozik. A speciális kialakítás és a gyermeklábak sajátosságaihoz passzoló anyaghasználat együtt gondoskodnak arról, hogy a kicsi kényelmesen, fejlődését szolgálva viselje a cipőt, szandált. A Ponte20 szandál kategóriájában kiváló minőséget képvisel, a stílusos, vidám elemekkel dekorált design pedig garantált befutó a gyerkőcök körében. Add a legjobbat akkor is a gyermekednek, ha a megfelelő lábbeli megtalálása a cél!