Geox

Geox a lélegző talpú gyerekcipő: ízléses, olasz, prémium kategóriás divatmárka!

A GEOX márka képviseli a prémium kategóriát, Olasz divatot, lélegző talpú technológiát ! Ez a világmárka óriási típusválasztékot kínál, jellemző rá az lenyűgöző, folyamatosan megújuló design, a minőségi bőrök felhasználása, saját gyártású lélegző lyukacsos talpszerkezet . A Geox gyerekcipő az egyik leggyorsabban megújuló márka, minden szezonban végtelen fejlesztéssel és újdonsággal csábítja a vásárlókat!. Választékukban megtalálhatók: babacipők, edzőcipők, vízálló átmeneti cipők, téli bakancsok és divatos, sportos nyári szandálok egyaránt.

GEOX LÉLEGZŐ, bőr talpak-egyedi szabadalom

Minden évszakban jól szellőző, légáteresztő talpak teszik lehetővé a 100%-os kényelmet, kellemes érzést.  A Geox cipők talpa lyukacsos, amin keresztül távozik a pára, de nem ázik be! Különleges membránnal rendelkezik, mely kifelé párologtat, befelé viszont zár, így sosem lesz gyermeked lába vizes!

Rendezés:

Geox cipők légáteresztő funkcióval felvértezve

A szülők élete egy hosszú és izgalmas utazás, aminek során számos rejtéllyel és nehézséggel néznek szembe. A fáradtság azonban egy szempillantás alatt eltűnik, amikor az anya és az apa mosolyt lát a gyermeke arcán. A gyereknevelés magába foglalja a megfelelő minőségű ruházat és lábbeli megtalálását. Ez utóbbi nem okoz különösebb gondot, a Geox cipő modelleknek hála.

Kényelmes viselet a hétköznapokra 

A sportcipő a világ egyik legnépszerűbb lábbeli típusa. Ez alól a gyermekdivat sem kivétel. A Geox cipő márka célja, hogy ne csak stílusos és divatos gyermekviseletet hozzon létre, lépést tartva a korral, hanem a termékeik kényelmesek is legyenek, elősegítve a láb formájának helyes kialakulását és fejlődését. A Geox cipők praktikusságát az a tény is megerősíti, hogy bármilyen tevékenység és időjárási körülmény esetén megbízhatóan védenek.

Esős időjáráskor a vízálló és szennyeződést taszító anyagból készült modellekre minden szülő számíthat. Egy ilyen párban a gyermek nyugodtan ugrálhat a tócsákban, az átázástól való félelem nélkül. Télre a hőszigetelt és vízálló Geox cipők kínálnak megbízható védelmet. A tavaszi meleg és a nyári forróság pedig nem eredményez többé izzadt lábakat, mert a légáteresztő tulajdonságnak köszönhetően, a kicsik lába friss és száraz marad. A biztonságos viselés érdekében, a modellek gyakran egészülnek ki fényvisszaverő elemekkel. 

A Geox cipőket megkülönbözteti a tartósság és számos olyan tulajdonság, ami kizárólag csak a luxus lábbelikre jellemző. A termékek előnyeinek listáját sokáig sorolhatnánk, de azok a szülők, akik már vásároltak belőlük, tisztában vannak ezekkel.