Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Ovis lepedő

Nálunk találod az ország legnagyobb választékát az ovis, gumis lepedőkből és derékaljakból. Választhatsz vízhatlant, színeset, fehéret, béleltet, 60X134-es méretben, amit speciálisan a bölcsis, oviságyakra készítünk.
Rendezés:

Nem mindegy, hogy néz ki az ovis lepedő

Az ovis lepedő akkor tökéletes, akkor álmokat hozó, mesés, kényelmes és pont olyan, amire a lurkók is vágynak. Minden más esetben a délutáni elalvásnak szinte biztos, hogy lőttek. Ám a hőn szeretett ovis lepedő akár belépőként is szolgálhat a tollas bálra, ahol borítékolható a néhány órán át tartó nyugalom, pihenés. Szülői szemmel természetesen annak is óriási jelentősége van, hogy a textília milyen tulajdonságokat testesít meg, fókuszáltan a gyakorlatra. A kínálatunkban kapható alternatívák közös jellemzője, hogy prémium minőséget képviselnek, éppen ezért egyrészt könnyedén, gyorsan kimoshatóak és megszáríthatóak, mert balesetek bármikor történhetnek, másrészt nem nyúlnak, nem veszítenek az állagukból, a színükből, vagyis a minőségüket hosszan megőrzik. Ezen túl kitűnő légáteresztő képességgel is rendelkeznek, így még az izzasztóbb alvások sem okozhatnak kellemetlenségeket, márpedig azért a verejtékezés, különösen nyáron, nagyjából kivédhetetlen.

Végül, de korántsem utolsó sorban a fenti pozitívumoknak köszönhetően a kényelem, a pihe-puha érzet is adott, ami újfent roppantul fontos, mert ha ez nincs meg, akkor nincs az a gyerkőc, aki szívesen bújna ágyba - érthető módon. Még akkor sem, ha a lepedőn történetesen a kedvenc mesehősök kelnek életre. De ha a komfort minden szinten biztosított, akkor jöhetnek a figurák, a történetek, jöhetnek a vidám színek, minták! Az ovis lepedő felhozatalunkban vízhatlan, színes és fehér variációkat egyaránt megtalálhatsz. A gumírozásnak hála mind a felhelyezés, mind a lehúzás könnyű, egyszerű és gyors. Míg a méret az ovis ágyhoz passzol.

Az oldal tetejére