Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Termékek Menü

Érdekességek

Tippek a tökéletes téli gyerekcipő kiválasztásához

A téli cipők vásárlásakor jobban oda kell figyelnünk, hiszen több szempontot is szemügyre kell vennünk. Fontos, hogy tudjuk, mi a legkényelmesebb a gyerkőcnek, ami függ a vádli, a boka vastagságától vagy a lábfej szélességétől is. Ne csak az aktuális divatot és trendeket vegyük figyelembe, hanem a testi adottságokat is, hiszen egy kényelmetlen bokacsizma bizony nem lesz gyermekünk kedvence.

Itt van az ősz, itt van újra!

Ha van szép évszak, akkor az az ősz. Idén legalábbis nekünk ez a kedvencünk, hiszen nem is kívánhatnánk ennél szebb levezetését a nyárnak. Tökéletes időszak ez a nagy kirándulásokhoz, erdőtúrákhoz, hegyi sétákhoz: az élővilág még tele van élettel, a növények minimum három színben pompáznak, festői szépségű naplementék és madárcsicsergés zárja a napokat. Irány a természet!

Ovi-iskolakezdés Akciós supinált szandálok Siess, mert limitált a mennyiség
Online cipőbolt, az állandó akciók helye Avagy miért olcsóbb online vásárolni, milyen egyéb előnyei vannak.
A legjobb gyerekcipő márkák A legjobb gyerekcipők bizony olyan régi márkák termékei, amelyek már hosszú évek óta jelen vannak a piacon.
Mindjárt itt a jó idő

de még nem szerezted be a tavaszi cipőt a gyerkőcnek, vagy ideje lecserélni az ovis szandált?

Tudod, hogy a supinált cipő mit jelent?

A supinált cipők egyre elterjedtebbek a szülők körében, mondhatni divattá is váltak. A cipőhirdetések úgy hangsúlyozzák ezt a kifejezést, mintha valami különleges képességgel bírna.  De vajon minden szülő tisztában van azzal, hogy a supinált mit jelent?

Gyerekcipők outlet áron? Avagy hogyan vásárolj jó minőséget, jó áron!

Az outlet áruházakkal kapcsolatban nem mindig volt jó tapasztalatom… Párszor már belefutottam olyan termékbe, ami gyengébb minősége miatt került a polcokra, de persze erre csak vásárlás után jöttem rá. A rossz tapasztalat után jó darabig hanyagoltam az outletes vásárlást, pedig valószínűleg tényleg csak rosszkor voltam, rossz helyen.

Gyerek alkalmi cipő- szép és egészséges egyszerre?

Azt mondják, hogy a gyerek cipőknél nem a divat az elsődleges szempont, hanem a kényelem és az egészség. Igen ám, ez így is van, de mihez kezdjünk akkor, amikor muszáj jól kinéznie a cipőnek? Az alkalmi cipő talán az egyik legnehezebb kihívás vásárláskor, hiszen meg van szabva a külseje is és mindemellett fontos, hogy ne szorítson, jól tartson, kényelmes legyen.