Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Termékek Menü

Érdekességek

Ovi-iskolakezdés Akciós supinált szandálok Siess, mert limitált a mennyiség
Online cipőbolt, az állandó akciók helye Avagy miért olcsóbb online vásárolni, milyen egyéb előnyei vannak.
A legjobb gyerekcipő márkák A legjobb gyerekcipők bizony olyan régi márkák termékei, amelyek már hosszú évek óta jelen vannak a piacon.
Mindjárt itt a jó idő

de még nem szerezted be a tavaszi cipőt a gyerkőcnek, vagy ideje lecserélni az ovis szandált?

Tudod, hogy a supinált cipő mit jelent?

A supinált cipők egyre elterjedtebbek a szülők körében, mondhatni divattá is váltak. A cipőhirdetések úgy hangsúlyozzák ezt a kifejezést, mintha valami különleges képességgel bírna.  De vajon minden szülő tisztában van azzal, hogy a supinált mit jelent?

Gyerekcipők outlet áron? Avagy hogyan vásárolj jó minőséget, jó áron!

Az outlet áruházakkal kapcsolatban nem mindig volt jó tapasztalatom… Párszor már belefutottam olyan termékbe, ami gyengébb minősége miatt került a polcokra, de persze erre csak vásárlás után jöttem rá. A rossz tapasztalat után jó darabig hanyagoltam az outletes vásárlást, pedig valószínűleg tényleg csak rosszkor voltam, rossz helyen.

Gyerek alkalmi cipő- szép és egészséges egyszerre?

Azt mondják, hogy a gyerek cipőknél nem a divat az elsődleges szempont, hanem a kényelem és az egészség. Igen ám, ez így is van, de mihez kezdjünk akkor, amikor muszáj jól kinéznie a cipőnek? Az alkalmi cipő talán az egyik legnehezebb kihívás vásárláskor, hiszen meg van szabva a külseje is és mindemellett fontos, hogy ne szorítson, jól tartson, kényelmes legyen.

Az egészséges gyerekcipő

A gyerekláb nem a felnőtt láb kicsinyített változata. A fejlődés korai szakaszában a babaláb a lábujjaknál a legszélesebb és a sarkaknál a legkeskenyebb. Az ideális babacipő nagyon fontos ebben az időszakban, mert a láb könnyen deformálódik, ha túl szűk vagy túl rövid cipőt adunk rá. A gyerekek lába 2-3 méretet nő évente átlagosan, ezért a jó babacipő puha és 12-17 mm hely van benne a lábujjak előtt.

10 dolog, amivel készülnöd kell az ovikezdésre

Sok gyerek évközben kezdi az óvodát, ezért segítünk pár hasznos tanáccsal, ami jól fog jönni a kezdéshez. Az ovis felszerelés beszerzése gyakran több buktatót rejt magában, mint gondolnánk, hiszen csomó mindenre utólag jövünk csak rá, akkor pedig kezdődhet a kapkodás. Mivel a mi ovis időszakunk már igencsak a távoli múlt, érdemes tájékozódni más szülőktől, esetleg az óvónéniktől, hogy mire is lehet szükségünk.