DD Step téli cipők, bakancsok, csizmák

Biztosan Te is szeretnél télen is minél többet sétálni a gyermekkel a friss levegőn! Jellemző a D.D Step téli bakancsokra, hogy vízzáró réteggel vannak ellátva, jó meleg bundázott belső résszel és talpbetéttel rendelkeznek.Nálunk a legdivatosabb DD Step téli kis bakancsokból válogathatsz. nézz szét bátran!

Rendezés:

DDStep vízálló cipővel nem gond a latyakos téli időjárás

Sokan örülnek, hogy eljött a tél, mert ennek az évszaknak is megvan a maga varázsa. De odakint egyre hidegebb idő van! Biztosan Te is szeretnél minél többet sétálni a gyermekkel a friss levegőn. Ahogy haladunk a télben, egyre zordabb az idő, havazik vagy esik, rengeteg a jeges tócsa és a nedves járda. A DDStep vízálló téli cipő viszont megvédi őket attól, hogy a lábacskáik átázzanak, átfagyjanak. Sok szülő szerint az esős időjárás következményeiből az a legegyszerűbb kiút, ha gumicsizmát vásárolnak. De ezeknek van egy jelentős hátrányuk. Nem engedik át a levegőt, ezért nem ajánlott, hogy a gyermek hosszú ideig viselje.

A DDStep különös figyelmet kell fordít arra, hogy a gyerekcipő vízálló cipő talpa miként kapcsolódik a tetejéhez, ugyanis ez a nedvességnek leginkább kiszolgáltatott hely.

A cipő talpának és felső részének összekapcsolására különböző módszerek állnak rendelkezésre, de a DDStep ezek közül a legmegbízhatóbbat alkalmazza. A DDStep vízálló cipőt az anyag víztaszító tulajdonságainak növelése érdekében, speciális spray-vel és krémmel is bevonhatod. Ne feledd azonban, hogy erre a legjobb időszak az este és nem a reggel, amikor éppen elhagyjátok a házat. Azt is jól teszed, ha könnyebb téli lábbelit választasz, mert egy kíváncsi kisgyermek napi 20 ezer lépést is megtesz, egy túl nehéz téli modellben pedig a gyerekláb nagyon gyorsan elfáradhat. A kínálatunkban megtalálható termékek garantálják a gyermeked biztonságát és kényelmét minden nap.