Superfit gyerekcipő - Superfit cipő

A Superfit gyermekcipőket a megkérdezett osztrák, német és svájci gyermek és ortopéd orvosok 98,2 %-a ajánlja. Nem hiába Ausztriában minden gyerekcipőboltban forgalmazzák!
A cipőket a grazi gyermekortopédiai, klinikai, mozgásfejlődési laboratóriumában is tesztelték, a tökéletes anatómiai formák a gyermeklábak természetes fejlődését segítik, 17-43-as méretig.
Az osztrák Legero gyár jelmondata: Kis lábakért vállalt nagy felelősség!
Rendezés:

Superfit hótaposó – ebben a téli lábbeliben öröm odakint a játék

A téli hónapok zimankós napjain a Superfit hótaposó igazi szuperhősnek számít: még a legnagyobb fagyok közepette is melegen tartja a kicsik lábait. A gyerkőcök, kortól függetlenül, imádnak a szabadban tartózkodni, ez alól természetesen a téli hideg napok sem képeznek kivételt. Felelősségteljes szülőként a Te feladatod megóvni a csöppséget a szélsőséges időjárási viszonyok közepette, amiben a Superfit hótaposó remek szolgálatot tesz. A szóban forgó hótaposók minőségi anyaghasználattal készültek, így nemcsak a lábak melegen tartásáról gondoskodnak, de Gore-Tex anyaghasználatuknak köszönhetően, a lábbak nem izzadnak azokban. Ez a két tulajdonság pedig, a láb melegen és szárazon tartása, a gyerkőcök egészségének fontos zálogai. Ráadásul rendkívül kényelmes, ám emellett a strapabíróság és a trendi kivitelezés tekintetében is megérdemli a pontot.

Superfit hótaposó – mert az aktív gyermekeket nem állíthatja meg semmi

A mindig aktív, energiabomba gyermekek kedvét, még a fogvacogtató zimankó sem szegheti. Fagyban, hóban is szívesen töltik odakint a szabadidejüket. Arról, hogy a téli napokon is biztonságban játszhassanak a szabadban, a prémium kialakítást élvező, komfortos, vízhatlan, meleg csizmák, bakancsok gondoskodnak. Hajlékony talpuknak köszönhetően, nem akadályozzák a kicsiket a szabad mozgásban. Természetesen a Superfit hótaposó az esztétikai elvárások vonatkozásában is hozza a kötelezőt, hiszen egyszerre trendi és stílusos, így a vásárlás abszolút harmonizál a személyes elképzeléseiddel.