Ponte 20 supinált szandál

A Ponte 20 supinált szandálnál láthatatlan az 5mm-es belső döntés, mivel az a talp belső részében helyezkedik el. Ezzel a megoldással a gyógyszandálok divatosak lesznek, és a gyerekek szívesen viselik, lábtartásuk rövid időn belül eléri a természetes tartást. Válassz kedvedre való fazont! Kínálatunkban megtalálhatók a 2 tépőzáras és a 2 csat 1 tépőzáras típusok is!

Rendezés:

Ponte20 supinált cipők a megfizethetőség jegyében

Szülőként a sokféle ruha és játék mellett, gondoskodnod kell arról is, hogy a szemed fényének megfelelő lábbelije legyen, amivel szemben általában nagyon sok követelményt támasztanak. A Ponte20 supinált cipő kivétel nélkül megfelel a gyerek lábbelivel szemben támasztott legfőbb elvárásoknak. De lássuk, melyek ezek pontosan! 

Gondoskodás a legértékesebb lábakról

A gyerek cipellőnek először is kényelmesnek és megfelelő méretűnek kell lennie, hogy ne szorítsa a baba lábát és ne okozzon neki kellemetlenséget viselés közben. Ezen kívül fontos, hogy a lábacskák lélegezzenek benne és ne melegedjenek fel túlzottan az aktív játék vagy a hosszú séták alatt. A Ponte20 supinált cipő gyártásánál a tervezők arra is nagy gondot fordítottak, hogy a modellek járás közben is védjék az alsó végtagokat a különféle sérülésektől. Mindezek a tényezők nagyon fontosak, de nyilván az árnak sem szabad az eget verni, mert nem minden szülőnek van kimeríthetetlen költségvetése. Ráadásul a gyerekeknek legalább 3-4 pár lábbelire van szükségük a különböző évszakokhoz és alkalmakhoz. 

Szembesülve azzal a dilemmával, hogy hol lehet minőségi terméket megfelelő áron vásárolni, a legjobb megoldásnak a Ponte20 supinált cipő mutatkozik. A méltán elismert márka termékei a kicsik lábának anatómiai jellemzőit figyelembe véve jönnek létre. Megkülönböztető jellemzőjük még az eredeti dizájn, a magas légáteresztő képesség, valamint a megbízható és szép rögzítőelemek. A Ponte20 supinált cipő még hosszú idő után sem veszíti el a praktikumát és a kellemes megjelenését.