Szamos kölyök supinált cipő

A Szamos supinált gyerekcipők a legjobb anyagokból, valódi bőrből, szigorú minőségi előírásoknak megfelelően és magas színvonalú technológiával készülnek Magyarországon. A Szamos supinált cipő olyan speciális belső formával és konstrukcióval kialakított gyerekcipő, mely alkalmas a fejlődő láb saroktengely deformációjának korrekciós kezelésére. Egészségpénztárra elszámolható! Tervezője a legnagyobb felkészültséggel, divatirányzatok folyamatos követésével, tervezi a gyönyörűbbnél-gyönyörűbb modelleket!

Rendezés:

Szamos kölyök a supinált cipők minden előnyével

A magyar gyártmányú Szamos kölyök kollekciók között minden évszakhoz megtalálhatod a megfelelő lábbelit. A gyorsan növekvő gyermeklábak esetében a gyakori cipőcsere nélkülözhetetlen. Nagyon fontos azonban, hogy szükség esetén speciális kialakítással rendelkező típusok kapjanak helyet a gyerkőc gardróbjában. A supinált lábbeli azoknak javasolt, akiknek a bokája befelé dől. Amint a kicsik járni kezdenek, ez egy természetes jelenség, viszont az egészséges fejlődés érdekében elmaradhatatlan a supinált cipők viselése.

Szamos kölyök otthonra, óvodába, kültérre

Szülőként mindannyian tisztában vagyunk azzal, hogy a gyermekek ruhatárának a téli hónapban is tartalmaznia kell szandálokat, vékony benti cipőket. A Szamos kölyök kínálatában a könnyű szandáloktól kezdve, az átmeneti cipőkön keresztül egészen a téli lábbelikig, széles választékkal áll rendelkezésre. A hazai gyártó arra törekszik az aktuálisan divatos modellek kialakításakor, hogy az egészséges fejlődés és a trend követése egyaránt középpontba kerüljenek. A kifelé dőlő sarok egyfajta labilitást hoz létre, ezzel szolgálva a befelé dőlés korrigálását. A cipő kérge megfelelő tartást biztosít a bokának. A Szamos kölyök izgalmas színekkel, mintákkal érhető el. A márka ajánlatai között a kisfiúk és a kislányok új kedvencei is megtalálhatóak. A jól szellőző alapanyag, a nedvességnek ellenálló külső kialakítás egyaránt lényegesek, de a lábujjak védelmére is figyelmet fordít a Szamos szandáljainak esetében. Fedezd fel a márka cipőit és néhány kattintással vásárolhatsz is!