Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Termékek Menü
Ön itt jár: > >

Rólunk

                                               


Gergely Ági vagyok a cipőbolt megálmodója és ötletgazdája.
Női minőségemben: örök álmodozó, tervezgető, gyakran túl optimista, szabályokat és elvárásokat kellőképp nem kedvelő, átlagossággal be nem érő, 3 gyerekes, férjes szabad Önmagam.

Szüléseim után hívogatott az emberekkel, gyerekekkel való foglalkozás, fotózás, a kreatív munka, pozitív érték megteremtése, mások és magam inspirálása, megmozdítása.

Kalandozásaim kockázattal jártak, (hisz még csak fél éves volt a 3. gyermekem) mikor elkezdtem a pici lábacskákkal és az emberi hátakkal foglalkozni. (Végül gerinctréner lettem)
Az új dolgok felfedezése annyit jelentett, hogy ismeretlen terepre léptem, letértem az állandóságot, biztonságot adó útról (multis, jól fizető állás) és rizikót vállaltam az ismeretlen, de annál izgalmasabb, új tapasztalásokért.

Így született meg ez a webshop és boltjaink is, kockázatot vállalva, hogy ki mit mond majd, hányan nézitek, jöttök, szeretitek, ajánljátok…..

Mottóm: Az élet egy nagy ajándék, amit képtelen vagyok elpazarolni unalmas, szürke pillanatokra, amik nem boldogítanak vagy nem visznek előre az utamon az álmaim felé!

Kívánok Neked örömteli nézelődést oldalunkon, és ha egyszer Gödöllőn vagy Veresegyházon jársz, látogass meg minket! 

Üdvözlettel: Gergely Ági