Supinált gyerekcipő - Supinált cipő - Supinált szandál

A supinált gyerekcipő elősegíti az egészséges láb fejlődését!

A szupináló, kifelé döntött sarkú gyerekcipő korrigálja a boka bedőlését. A betét nélküli támasztás hosszan előrevezetett erős, magas kéreggel történik, ami biztosítja a boka megfelelő tartását. Talpa ék alakkú, kifelé döntött, így természetes módon fejleszi a talpizomzatot, elősegítve a gyerek talpboltozat kialakulását.

A supinált cipők elszámolhatók Egészségpénztárra!
Forgalmazott márkáink: Szamos, Salus, Maus, Supi+, Ponte 20

   
Rendezés:

A supinált szandál az egészséges lábfejlődés (egyik) zálogává válhat

A supinált szandál duplán előnyös választás. Egyrészt azért, mert a kifelé döntött sarkú lábbeli a befelé dőlő bokák jelenségét hivatott korrigálni, amiben meg kell hagyni vitathatatlanul az élen teljesít. Másrészt roppantul jól néz ki, azaz kívülről észrevehetetlen a speciális kialakítás, miközben a tekinteteket vonzó stílusjegyek annál dominánsabbak. A betét nélküli kitámasztás egy hosszan előrevezetett, erős, magas kéregnek köszönhető, vagyis a bokák bedőlését az ék alakú alátámasztás gátolja meg, mégpedig hihetetlenül hatékony módon. Mindeközben a gyerkőc ebből semmit sem érzékel, lévén a supinált szandál hordása nem okoz nehézséget, nem kényelmetlen, és ahogy arra fentebb utaltunk, a specifikus tulajdonságok kívülről nézve abszolút nem látszanak.

A technológia eredményességét, hatékonyságát mi sem bizonyítja jobban, minthogy a supinált lábbelik mindegyike elszámolható egészségpénztárra. A kínálatunkban a következő márkák felhozatala érhető el: Szamos, Salus, Maus, Supi+, Ponte 20. Mindez azt jelenti a gyakorlatban, hogy sem a gyermeki szemeknek kényeztető külsőről nem kell lemondani, sem az egészséges lábfejlődést biztosító kialakítást nem kell száműzni, mert mindez egyetlen modellben elérhető - köszönhetően a supinálás technikájának. Az oldalunkról megvásárolható szandálok közös jellemzői, hogy színesek, vidámak, mosolyt csalnak az arcokra, jó rájuk nézni és még jobb felhúzni őket. A gyártók óriási hangsúlyt fektetnek arra, hogy a supinált szandál viselése ne egy kötelezőnek tűnő döntés legyen, hanem egy őszinte örömből meghozott, boldog felhőtlenséget adó választás.