Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Termékek Menü

A legjobb gyerekcipő márkák

A legjobb gyerekcipő márkák A legjobb gyerekcipők bizony olyan régi márkák termékei, amelyek már hosszú évek óta jelen vannak a piacon.

Ilyen többek között például a Szamos cipő, az Asso szandál, a Siesta, Richter szandál, a Tamaris szandál, vagy a Salus termékei. Ezek a márkák a legmodernebb eljárásokkal, orvosokkal együttműködve fejlesztik ki és tervezik meg a gyerekcipőket, hogy minden egészségi szempontnak megfeleljenek. Amikor vásárlásra kerül a sor, mégis sokszor tanácstalanok vagyunk, melyik márka lenne a legjobb a gyerekünknek. Összegyűjtöttük azokat a jellemző tulajdonságokat, melyek segítenek majd a választásban!

A Szamos szandál, cipő 1990-ben alakult meg, majd 2007-ben kezdte saját tervezésű magyar márka bevezetését „Szamos kölyök” néven. Elsősorban természetes anyagok használatával és magas minőségi követelmények teljesítésével vannak jelen a piacon. Nem olyan régen kezdtek el supinált cipőket is gyártani, melyek szintén népszerűek lettek. A szamos cipőket a széles választék, a jó minőség és megbízhatóság jellemzi, az egyik legdivatosabb magyar gyerekcipő márka.

A Richter cipők sikertörténete Ausztriában kezdődött, majd fokozatosan meghódították a világot. Népszerűségük abban rejlik, hogy cipőik egyszerre divatosak, funkcionálisak és minőségiek. Azt vallják, hogy cipőik nem csak egyszerűen tartják a lábat, hanem innovatív és aprólékos kialakításuknak köszönhetően fokozott figyelmet fordítanak a gyermeklábak anatómiájára. Szerintük amikor a gyerekek játszanak, szaladgálnak, másznak, akkor nincs idejük arra, hogy a cipőjükre vigyázzanak, ez nem a gyerek dolga. Ez a Richter dolga, mely minden körülmények között a legjobb társ, ha cipőről van szó.

A salus márka gyártott először Magyarországon supinált szandált, gyerekcipőt. Rengeteg fejlődésen ment keresztül, míg végül az ország legkedveltebb egészségügyi gyermekcipőjévé vált. Mindig a legújabb elvekhez igazodva készítik cipőiket, melyeket neves ortopéd orvosok, valamint a Salus cipőt hordó gyermekek szüleinek visszajelzései inspiráltak.

A superfit cipők kifejezetten gyermekcipőkre specializálódtak. Cipőik fejlesztésekor az illeszkedő forma, a minőség és a kísérletező kedvük áll a középpontban. Az ausztriai Grazban a cipődesignerek folyamatosan azon dolgoznak, hogy részlet gazdag és izgalmas cipőket alkossanak a kisfiúk és a kislányok számára. Cipőiket a könnyű talp, a puha és rugalmas felületek, valamint jól szellőző anyagok jellemzik. Néhány cipőjük magas fokon vízálló.

A felsorolt márkák természetesen nem fedik le kizárólagosan az itthon kapható gyerekcipőket, hiszen még sokakat ajánlhatunk: ilyen a Maus vagy éppen a DD step. Egy online cipőbolt rengeteg márkát forgalmaz, így először olvassunk utána annak, hogy melyik a számunkra legmegfelelőbb kialakítású cipő, és melyik márka gyártja belőle a legjobbat.