Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Te is sokszor bajban vagy

Te is sokszor bajban vagy
mikor

a gyönyörű kis nyári ruhácskához nem tudod, hogy milyen alkalmi cipőt adjál kislánykádra?

A nyár közeledtével megsokasodnak azok az alkalmak ahová a kislányokat szépen fel tudjuk öltöztetni. Várjuk is már ezt az időszakot a napsütés beköszöntével, örülünk, hogy magunk mögött hagyhatjuk az esős, hideg hónapokat és csinosan, büszkén élvezhetjük a szabad nyarat.

Ha netán egy esküvőre, keresztelőre, születésnapra vagyunk hivatalosak, szeretjük gyermekünket is kicsinosítani, hogy ő legyen a társaság legszebbje.

Sok kislánynak teljesül a vágya, hogy gyönyörű koszorúslány lehet vagy éppen elsőáldozásra megy, mindkettőnél a ruha és az alkalmi kislány cipő fontos tartozék.

A gyerek alkalmi cipőre általában a szülő sajnálja a pénzt! Meg is értemJNem hordja tartósan, csak egyszer-kétszer viseli (már aki...sokszor látok futóbiciklizni is kis hercegnőket a játszótéren kopogós cipőben) és hipp-hopp kinövi, mégis be kell ruházni rá, aztán meg megint gondja van, hogy hova teszi ha kinövi.

Ebből a megfontolásból, mi gyönyörű gyerek alkalmi cipőket árulunk, olcsón!

Találtok nálunk csillogós feketét, ezüstöt, rózsaszín kis virágosat és mindegyik alkalmi cipő ára 4000Ft alatt van. Természetesen ilyen olcsó gyerekcipőt csak úgy tudnak gyártani, hogy a külső része műbőr a belseje viszont bőr, így nem izzad bele a gyerekek lába egy hosszabb esküvői tánc vagy szereplés ideje alatt sem. Személyesen fel tudjátok próbálni gödöllői és veresegyházi gyerekcipő boltjainkban, de kislány cipő webáruházunkban is tudtok bőven válogatni belőle a nyár folyamán. 

Az is egy jó megoldás ha választasz a kislányodnak egy csinos, csillogós, flitteres kislány szandált és amíg szép, nem viseletes, azt adod rá arra az egy alkalomra.

A gyerekcipő mérteket minden méretkocka szövegezésében megtaláljátok, egyenként mérjük le minden kislány alkalmi cipő belső talphosszát. 

Ha keresztelőre szeretnétek a piciknek csinos, fehér babacipőt, nálunk azt is találtok színtiszta bőrből. 

 

Az oldal tetejére