Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Szamos-gyerekcipő,

Szamos-gyerekcipő,
minőség a fejlődő lábaknak

Jó néhány kiváló gyermeklábbelit gyártó cég van jelenleg a piacon, melyek közül most a Szamost szeretnénk kiemelni. Amellett, hogy termékei magas minőséget képviselnek, követi a különböző korosztályok igényeit, így az egyik legdivatosabb magyar gyerekcipőmárkának számít.

 

Milyen bőrből készüljön a gyerekcipő? Nem elég, ha a felsőrész bőr, a bélés is az legyen? Megbízható technológiát alkalmaz a gyártó? Milyen vegyszerekkel kezelik a bőrt a kikészítés során? Milyen festéket alkalmaznak a gyerekcipőknél? Számos kérdés merül fel, miközben a megbízható márka után kutat a szülő. Nos, a Szamosnál a legjobb minőségű anyagokból készült termékekről beszélhetünk, nem kell aggódni a gyerkőc lábáért, hiszen gondosan ügyelnek a kialakításra és a megbízható technológia alkalmazására.

 

A csengeri Szamos Kft. 1990-ben alakult. Sikerének titka a folyamatos fejlődés mellett, a megbízható minőség és a garantált kényelem. Hatalmas igény mutatkozik a Szamos termékeire, ezt bizonyítja, hogy évente több mint 600 ezer pár cipőt gyártanak. A vállalat 2007-ben Szamos Kölyök néven saját tervezésű és fejlesztésű magyar márkát vezetett be. Szakembereik a magas minőségi követelmények teljesítésével és a természetes, kiváló anyagok használatával igyekeznek egészéges és kényelmes lábbeliket készíteni a gyerkőcök számára. Mindeközben gondosan ügyelnek a lábbelik apró részleteinek minőségi kialakítására.

 

A klasszikus formatalpas lábbelik mellett 2008-ban elindították a supinált, vagyis a kifelé döntött eljárással készült gyerekcipők gyártását is. Ez a speciális lábbeli jobban hozzájárul a gyermeklábak egészséges fejlődéséhez, illetve egészségének megőrzéséhez. A Szamos supinált termékcsaládja 2015-ben elnyerte a nívós Magyar Termék Nagydíjat és 2018-ban Érték és Minőség Nagydíj kitüntető elismerésben részesült. Mindez tanúsítja a termékeik magas színvonalát és a vállalat törekvését, miszerint egészséges lábbeliket biztosítanak a fejlődő lábaknak. A cég még 2018-ban három kategóriában is Magyar Brands elismerést nyert, mint kiváló fogyasztói, üzleti, valamint innovatív márka.

                                                  

Széles termékpalettájuk papucsból, szandálból, szandálcipőből, felvezetőpántos lábbeliből, balerinából, félcipőből, Tex-es vízálló bakancsból, bőrbéléses bakancsból és csizmából áll. A méreteket tekintve a fiú és lány formatalpas cipőknél a 19-estől egészen a 40-es méretig, míg a speciális supinált cipőknél 19-estől a 35-ös méretig gyártanak lábbeliket. Jó néhány modell orrvédővel van ellátva, mely által ellenállóbbá válik a cipő a külső hatásokkal szemben. A Szamos követi a különböző korosztályok változó igényeit, melyekhez alkalmazkodva állítja össze a lábbelik színvilágát és díszítettségét. Emiatt folyamatosan megújuló mintákkal és minden szezonban újabb modellekkel jelentkezik a cég.

 

Most, hogy már ismeri a kiváló Szamos márka történetét reméljük, még inkább magáénak érzi a termékeiket. A cég kizárólag kiskereskedelmi rendszerben végzi az értékesítést, így egyéni vásárlóként csak a partnereknél lehet Szamos-termékekhez jutni, például a Levendula Gyerekcipő webáruházában és üzleteiben. Kínálatunkban megvásárolhatja a márka termékeit, legyen szó klasszikus kialakítású vagy supinált cipőkről, illetve téli, tavaszi vagy átmeneti lábbelikről. Választhat tépőzáras, belebújós vagy fűzős változatot. A mintákat tekintve többek között válogathat a kislányok számára pillangós, virágos vagy csillagos balerinákat, a kisfiúknak vitorlás, kamionos vagy kisautós szandálcipőket. A választék rendkívül széles és folyamatosan frissül.

 

Természetesen a Szamos mellett, egyéb népszerű nem supinált márkákat is találtok boltjainkban, például a Richter, a Salus, a D.D.step, a Primigi, az Asso, a Maus, a Tamaris, a Falcon és a Superfit termékeit. Nézzen körül a gyerekcipő webáruházunkban vagy látogasson el személyesen gödöllői és veresegyházi üzleteinkbe.

 (forrás: szamoskft.hu)

 

Az oldal tetejére